diumenge, 26 de gener del 2014

AVUI ANEM...: AL XAMPÚ XAMPANY. - SITGES

Escrits del Víctor
PUBLIREPORTATGE
11.09.12


AVUI ANEM...: AL XAMPÚ XAMPANY. - SITGES
Dona gust anar al Xampú Xampany un Bar - Restaurant- que fa gairebé prop de tres (ara ja quatre) mesos que a obert portes a Sitges, concretament a la zona de l’Oasis,  al Passeig de Vilanova a la placeta que dona al Passeig de Vilafranca.
El Xampú Xampany es un tipus de Restaurant que esta ven clar que feia falta a la nostra vila. Per que?, doncs perque cal començar dient que la seva cuina de mercat es molt elaborada i que els productes que ofereixen son certament escollits i diferents.
,amb una molt bona fel·lació qualitat - preu.
*Sabeu que a les Terres de l’Ebre Xampú en diuen a la llimonada (llima) amb cervesa,  i una clara es gasosa amb cervesa, ho sabia, però m’ho confirmaren en un viatge darrer.
Les seves especialitats.
Al Xampú Xampany podem gaudir de la seva moderna i extensa carta on hi trobem gustoses amanides, carpaccios, tàrtars i un amb gran assortit d’embotits i formatges. Algunes de les seves especialitats són els carpaccios, sashimis, i tàrtars de peix, així com l’steak tàrtar, amb un gran assortit de vins caves i xampanys.
Us recomano les seves gustoses de tapes de marisc, on hi podem trobar “ostrons”, musclos al vapor amb secret, tallarines, navalles, etc., que reben directament des del Delta de l’Ebre, (ja que son originaris de les Terres de l’Ebre). També us volem destacar a part, com a tapes, els seus daus de salmó o de tonyina fresca marinats, també els musclos escabetxats amb una formula especial de la casa que fan les delícies dels comença’ls. 
Els seus serveis.
A part de tot l’esmenta’t cada dia ens ofereixen un magnífic menú , amb quatre plats de primer i quatre de segon que serveixen tan al migdia com al vespre a l’interior i a l’exterior en la seva gran terrassa. També ens ofereixen serveis de catering i menjars per emportar , que poden anar acompanyats dels vins , caves i xampanys corresponents.
Les seves instal·lacions.
Tots aquest serveis es fan tant a l’interior del restaurant, un establiment decorat minimalista on hi predomina el cru i el marro, on tot son finestrals i vidres que dona sensació d’amplitud.  A la planta baixa hi ha taules per a 25 o 30 persones. Tenen una gran terrassa exterior amb una cabuda entre 40 o 50 persones. També, a l’interior, hi trobem un menjador superior per aconteixements especials, també amb una cabuda de 30 o 40 persones , en tots aquest espais es pot gaudir d’un  servei agradable i acollidor.  
Cal destacar que el Xampú Xampany es un establiment que tanca el dimarts i que la seva cuina funciona al dinar fins a les quatre de la tarda i al sopar fins les onze de la nit , però esta obert tot el dia.
Tot dirigit, per l’Úrsula i el Jaume amb un magnífic equip, als que els hi desitgem que la seva activitat a Sitges sigui llarga i profitosa .
Molt bona sort al Xampú Xampany. 

Víctor Lluelles i Cardona
Fotos arxiu i/o d’en Víctor Lluelles i Cardona
www.sitgesnews.cat
vlluelles@sitgesnews.cat
http://elblocdelvictor.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada